Foto referent
“Van ons mogen er meer van dit soort huizen komen”

"In augustus 2011 kwamen we hier in het Max-Huis, omdat mijn vrouw aan haar knie geopereerd was. We kwamen om te revalideren, maar zijn nooit meer weg gegaan. Voor die tijd hadden we ook al zorg thuis via MaxZorg."

"Mia, mijn vrouw, heeft alzheimer en heeft eigenlijk de hele dag door begeleiding nodig. Dat is hier geen probleem met de 24-uurszorg. Ze helpt mee in de keuken en dan kan ik even met mijn auto op pad. Het eten hier is geweldig, altijd even lekker! 's Morgens krijgen we ontbijt op de kamer, worden we gewassen en ga ik op de hometrainer. Verder zitten we gezellig beneden in de grote gedeelde huiskamer. De fysiotherapie hebben we hier aan huis, want mijn vrouw haar knie is nog steeds niet helemaal de oude."

"Naar een tehuis zullen we niet snel gaan, er zijn te veel mensen die zich met je bemoeien en daar houden we niet van. Hier hebben we alle vrijheid en zijn we tóch veilig. Ja, van ons mogen er nog meer van dit soort huizen komen, dat gun je toch alle oude mensen."

In memoriam

Dhr. Brekelmans

1933-2014

Helaas is Dhr. Brekelmans op maandag 30 juni 2014 overleden. Meneer is een aantal jaren bewoner van Max-Huis De Vlinder geweest en bij Stichting MaxZorg in zorg geweest. Wij hebben hem leren kennen als een aimabele heer, altijd goedlachs en druk in de weer. Onze medewerkers kwamen graag bij hem en hebben in de tijd dat hij in het Max-Huis verbleven heeft een goede band met hem opgebouwd.

U heeft kunnen lezen hoe Dhr. Brekelmans het wonen in Max-Huis De Vlinder heeft ervaren. Zijn familie heeft aangegeven dat zijn ervaringen en zijn foto’s op deze site mogen blijven staan. Dit ook, wat ons betreft, als dankbare herinnering aan Dhr. Brekelmans.