Foto referent
“Naar een verzorgingshuis zou ik nooit gaan”

"Ik woon sinds mei 2011 in het Max-Huis in Heesch. Ik was gevallen en kwam om te revalideren. Na die tijd ben ik gebleven, samen met mijn vrouw. Omdat zij sterk achteruit ging had ze veel hulp nodig. Iets dat ze hier goed kon krijgen. Helaas is zij eind 2012 overleden."

"Het Max-Huis is voor mij mijn thuis. Ik heb mijn eigen kamer en ook de grote badkamer zo dichtbij vind ik erg prettig. Ik krijg hulp bij alle dagelijkse dingen. De hulp verzorgt het eten voor mij en brengt koffie. Gelukkig kan ik ook nog best wel wat zelf!"

"Nee, naar een verzorgingshuis zou ik nooit gaan, ik moet er niet aan denken. Hier hebben ze de tijd voor mij en het personeel is correct en zeer punctueel. Daar hou ik van. Van mij mogen er meer van dit soort huizen komen. Alleen hoe je dat voor elkaar krijgt, dat weet ik ook niet. Als zelfs verzorgingshuizen al moeten gaan sluiten..."

 

In memoriam

Dhr. Reuvekamp

1920-2015

Helaas is Dhr. Reuvekamp in de nacht van zondag op maandag 15 juni overleden. Meneer is bij Stichting MaxZorg in zorg geweest en hij was een aantal jaren bewoner van Max-Huis De Vlinder. Onze medewerkers hebben hem ervaren als een lieve man met humor. Voor veel van hen had hij wel een bijnaam. Ook zong hij graag liedjes. Meneer was, evenals zijn vrouw, eerste bewoner van het Max-Huis. Hij zou maar twee weken blijven, maar omdat het beviel is dit toch wat langer geworden; gelukkig hebben we hem lang in ons midden mogen hebben.

U heeft kunnen lezen hoe  Dhr. Reuvekamp het wonen in Max-Huis De Vlinder heeft ervaren. Zijn familie heeft aangegeven dat zijn ervaringen en zijn foto’s op de sites mogen blijven staan. Dit ook, wat ons betreft, als dankbare herinnering aan Dhr. Reuvekamp.